Oldalak

I am not perfect

Aloha! Újabb, hosszabb, részel jöttem. Fáj, hogy nem írtok semmilyen megjegyzést kommentbe. Így megkérnék minden kedves olvasót, hogy iratkozzatok fel, írjatok megjegyzést, és pipáljatok!!!!! :) 
Jó olvasást!
Roxanne.

Kezemet a homlokomra csaptam, és elgondolkoztam. Ha ez a használt izé itt van, akkor Harry-é. Ez képtelenség, nem ihattam magam olyan részegre, hogy nem tudom mit csinálok. Nem feküdhetek össze fűvel-fával! Szégyenérzet jött rám. Úgy érzem fel kell keresnem Harry-t, hogy meg tudjam beszélni vele ezt az ügyet, és mivel most nem turnéznak, ezért gondolom Londonba van, így hamar megtalálom. De akkor a forgatást elhalasztatnám. Fel is hívtam Dan-t, hogy nem tudok menni mert fontos dolgom van. Bepötyögtem a számot, megérintettem a telefon "képecskét" és kicsörgött. Vártam, és vártam, de nem vette fel. Így minden intézkedés nélkül nem megyek a forgatásra. Liam-nek meg van a telefonszáma, megkérdezem tőle, hogy hol van Harry. Megérintettem a hívás jelet, azaz a telefon képecskét és a telefont újra a fülemhez emeltem. Kicsöngött.
-Hello Tayor. Miben segíthetek?- szolt bele Liam.
-Szia Liam, nem tudod, hogy Harry most hol van?
-Itt "bulizik" mellettem. Megint túl sokat ivott. Te is olvastad?- tudtam, hogy ezzel a "te is olvastad"-dal erre az ügyre utal. Szörnyen éreztem magam, hogy már Liam Payne is tudja. Undorodtam magamtól, hogy ezt tettem, de remélem Harry az estéről nem számolt be. Legalább is gondolom nem emlékszik rá. De most is iszik, szóval nem várok normális választ.
-Olvastam. Átadnád neki a telefonod? Fontos dolgot kell megbeszélnünk.
-Persze- nem kellett sokat várnom, mert Harry rögtön beleszólt.
-Igen, mit szeretnél Taylorka?-flegmán vont kérdőre.
-Oh, kedves Styles úr! Semmit csak gondolom érdekelne az ügy, hogy egy használt óvszert találtam az ágyamba, és szerintem olvastad a cikket arról, hogy együtt távoztunk ittasan a buliból- kiabáltam a telefonba. Ez a flegmázása nagyon felidegesített, de ezt csak a pia hozza ki belőle.
-Ami megtörtént az megtörtént, ezen már nem tudunk szépíteni, ha nem voltál elég jó az ágyba, nem várhatod el tőlem, hogy én adjak bele többet- a hallottakból azt tudom leszűrni, hogy ez a hülye azt hiszi, hogy azért hívtam mert nem volt jó, vagyis nem tudom milyen volt, az ágyba. Azért hívtam mert megtörtént, és ezt én nem akartam.
-Hol, és mikor tudnánk találkozni?-tettem fel a kérdést.
-Meg akarod ismételni?
Képtalálat a következőre: „nobody's perfect tumblr”-NEM! Meg akarom beszélni!- még, hogy megismételni. Bánom a napot amikor megtettem. De nem ért a szóból. -Figyelj Harry, te nem vonzasz engem, és nem is akarok kapcsolatot veled, mert ezzel csak kavarnám a port. Így is ebből a kis cikkből minden pletykalapban lesz szerepe. Engem a szüleim nem arra neveltek, hogy ha egy kis alkohol kerül a szervezetembe rögtön lefeküdjek valakivel. Megbántam, mert hibáztam!!! De nem akarlak hibáztatni mert minden dologhoz két ember kell. Később újra hívom Liam-et, és JÓZANUL szeretnék beszélni veled- nem tettem hozzá semmi többet. Rögtön letettem, mert nem vagyok kíváncsi a hülyeségére, mert még ha nyomós oka lenne, de nem! A pia eluralkodott rajtunk, és ez ellen már nem tudok mit tenni.

3 megjegyzés: